FASTMOVE o companie specializata in toate tipurile de mutari mobila in Bucuresti cat si in tara. Avem o experienta de aproximativ 10 ani in acest domeniu, o echipa profesionista cu personal calificat: impachetatori, despachetatori, soferi, manipulatori, montatori mobilier orice tip.
SERVICIILE COMPANIEI SUNT:
  • mutari mobila personala
  • mutari mobila firme si relocari de sedii
  • impachetarea, despachetarea bunurilor de orice fel la cele mai inalte standarde de siguranta
  • manipularea cu grija si responsabilitate a bunurilor
  • montare si demontare pentru orice tip de mobilier
  • asezarea bunurilor pe pozitie
  • oferim consultanţa gratuită (expertiză la faţa locului) în funcţie de cerinţele şi necesităţile dvs., precum şi de timpul pe care doriţi să-l alocaţi acestor operaţiuni, pentru a gasi împreună soluţia cea mai eficientă

Experienta personalului nostru va mai poate fi de folos cu:
  • mutare mobiliere si montarea lui la noua locatie
  • montare mobila de bucatarie (inclusiv obiectele sanitare, hote, aragaze)
  • montare instalatii electrice (lustre, intrerupatoare, prize, aplice, etc)
Cum aflu costurile unei mutari de mobila?

Puteti vedea cum se calculeaza costurile unei mutari de mobila sau puteti sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Cum se executa o mutare cu FastMove?

Toate tipurile de mobilier, sunt demontate respectiv montate la noua locatie de echipa noastra profesionista.

Asiguram protejarea mobilierului pe durata transportului, folosindu-ne de folie cu bule, folie stretch, cutii, cartoane si paturi speciale destinate mutarilor de mobila. Orice tip de mobila va fi impachetat, respectiv despachetat in cutii specifice, in functie de marime si greutate.

Procesul de incarcare in camion are o foarte mare importanta pentru noi. Echipa FASTMOVE se mandreste cu personal cu experienta in transport sau mutare mobila, asadar asezarea tuturor obiectelor se va face astfel incat acestea sa ajunga la destinatie in siguranta maxima.

Aceasta maximizare a spatiului util din camioane se traduce in costuri reduse pentru clientii nostrii si pentru satisfactia lor.

Ce spun clientii despre FastMove
"Tin sa va multumesc pe aceasta cale. Ati efectuat o mutare perfecta! si nu exagerez. Nu am miscat un deget, ati facut tot. A fost ca si cum toate bunurile mele s-au "teleportat" la noua adresa. Am crezut ca voi avea mare bataie de cap cu mutarea mobilei (mai ales ca era masiva), dar v-ati descurcat."

George - Persoana Fizica

"Mutarea s-a desfasurat rapid si in siguranta. Costul a fost mai bun decat la concurenta, iar personalul a fost amabil si atent cu toate obiectele pe care le aveam. Am folosit de 2 ori serviciile lor si am fost multumit."

Mihai Oleone - Administrator SC Oleo SA


CONTACTATI-NE ACUM 0726.756.303/ 0726.756.099

FASTMOVE – companie specializata in toate tipurile de mutari mobila in Bucuresti cat si in tara.

FASTMOVE – Firma mutari mobila in Bucuresti cat si in tara. Mutari mobila firme si relocari de sedii. Montare si demontare pentru orice tip de mobilier.

Firma mutari mobila

FASTMOVE – Firma mutari mobila in Bucuresti cat si in tara, mutari mobila firme si relocari de sedii, montare si demontare pentru orice tip de mobilier.

Portfoliu clienti