Firma mutari mobila
Alege cu incredere o firma de mutari mobila !
24 mai 2016
Montajul mobilierului
Asiguram transportul si montajul mobilierului
11 iulie 2016
Arata tot

Importanta camioanelor de transport mobila

Transport Mobilier

Transport Mobilier – Vezi Preturile

Pentru transport mobila avem nevoie de camioane speciale. O companie de mutari mobila foloseste aceste tipuri de masini, in general autoutilitare de 3,5 tone.

Importanta acestor camioane este mare deoarece cu acestea se va efectua transportul de mobila in conditiile cele mai sigure.

Camioanele de transport trebuie sa fie:
  • Curate, specific carosate pentru mutari mobila
  • Sa fie dotate cu prinderi speciale pentru asigurarea mobilierului
  • Sa dispuna de un lift hidraulic si sa fie echipate cu toate instrumentele necesare mutarii de mobila

FastMove foloseste aceste tipuri de autoutilitare, foarte curate, foarte bine intretinute si special concepute pentru transportul mobilierului.

Dupa fiecare mutare, autoutilitarele noastre merg la curatare, astfel incat, acestea sa fie pregatite pentru urmatoarea mutare.

Pentru a nu avea probleme in timpul transportului, lunar se efectueaza o revizie specifica, iar soferii sunt instruiti inainte de fiecare mutare.

Toate bunurile sunt asigurate in interiorul benei cu chingi speciale, cu bureti grosi si paturi de mobila pentru ca acestea sa ajunga in perfecta stare la destinatie.

Deci, pentru o mutare de mobila perfecta si pentru un transport de mobila rapid apelati cu incredere la serviciile companiei de mutari mobila FastMove Logistic.

 

 

1 Comment

  1. sofiana spune:

    In urma cu cateva zile am apelat la aceasta firma de mutari mobila. Am ramas surprinsa de calitatea serviciilor oferite si de felul in care au decurs lucrurile. Mutarea s-a efectuat pe parcursul a 10 ore si totul a decurs perfect. Sunt foarte multumita de serviciile oferite si o recomand tuturor celor care vor sa se mute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.